АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ

АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ Здравейте!

Имаме удоволствието да ви съобщим, че вече може да се запишете в нашата предстояща "АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ 4" – София.

Според изискванията на повечето държави в Европейския съюз, за упражняване на професията „Детегледач/ка” е необходимо кандидатстващите да притежават сертификат за обучение с необходимата образователна програма. Завършвайки този курс на програмата „АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ” ще получите:

1. Сертификат за обучение на детегледач/ка.
2. Лична здравна книжка от РИОКОЗ, която е задължителна за лицата, работещи с деца.
3. Личностова психологическа характеристика, изготвена на база сертифицирани психологически тестове.

Специално за записалите се участници в курса до 25.03.2019г. има следните преференции:

1. Ускорен курс от 16 учебни часа, който ще се състои в рамките на един уикенд на 30 и 31 март 2019г. /една събота и една неделя/ на стойност 200 лв., с включени такси за всичко изброено по-горе без издаването на лична здравна книжка.
2. Сертификат за детегледач/ка.
3. Регистрираните в „Нанни” кандидати се записват с предимство пред всички останали.

Сертифицираните детегледач/к/и ще ползват предимство при намирането на работа от страна на Агенцията.

През м.септември неколкократно е увеличено търсенето на помощ при отглеждането на деца, особено в гр. София, поради недостиг на места в ясли и детски градини, агенция „Нанни” препоръчва възможно най-бърза реакция от ваша страна при вземане на решение за записване в обучителната програма на „"АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧКИ"”, с оглед на вашата пълноценна професионална реализация.