Насоки


Общи условия за ползване на сайта NANNY.BG

Общи условия за използване услугите на NANNY.BG

За Родителите: Вие можете да влизате в базата данни и без да сте регистрирани. Когато искате да ползвате дадена услуга обаче, системата ще поиска от вас да се регистрирате. Това дава следните права и удобства:

- Получаване на КОНТАКТ за детегледачка, домашна помощничка или учител.
- Публикуване на ОБЯВА за детегледачка, домашна помощничка или учител.
- Подаване на заявка за УЧИТЕЛИ, ПСИХОЛОГ И ДРУГИ СПЕЦИАЛИСТИ, УЧЕБНИ ГРУПИ или ИГРОВА ТЕРАПИЯ.
- Поръчка на услугите СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ и ФОТОГРАФИЯ НА СЪБИТИЯ.
- Пускане заявка за организация на ДЕТСКО ПАРТИ.

РОДИТЕЛИ - I:

А) За да се регистрирате, попълнете контактната информация, където задължително трябва да оставите ваш е-мейл за обратна връзка.

Б) След попълване на данните, профилът ви ще бъде активиран. Ще получите уведомително писмо на своя е-мейл.

В) С избраното потребителско име и парола ще можете да влизате в профила си и да използвате всички необходими функции на сайта.

РОДИТЕЛИ - II:

Публикуване на обява

Ще получите право да публикувате обява, активна за срок от 1 месец. Пускайки обява, увеличавате шанса си да се свържете с правилният учител, детегледачка или домашна помощничка.

За да публикувате обява, е необходимо да заплатите предварително упоменатата в сайта такса.

Заплащането може да направите, както в офиса на агенцията, така и по банков път или чрез системата на е-пей. След получаване на Вашето плащане, ние ще разрешим публикуването на обява в рамките на работният ден.

След като публикуването е разрешено, във вашето меню „ПРОФИЛ”, ще се появи опция „Публикувай обява!”. Кликнете на нея и попълнете формата за обява със максимално точни критерии. След като сте готови, натиснете бутона „Публикувай” и вашата обява ще бъде активирана в срок до 24 часа, и ще продължи да бъде активна за период от 30 дни.

Стандартна оферта

Поръчвайки и ползвайки услугата "Стандартна оферта", Вие ще имате възможност да отключите 5 КОНТАКТА на детегледачки, за срок от 10 дни.

За да използвате "стандартна оферта", е необходимо да заплатите предварително упоменатата в сайта такса.

Заплащането може да направите, както в офиса на агенцията, така и по банков път или чрез системата на е-пей. След получаване на Вашето плащане, ние ще разрешим използването на услугата в рамките на работният ден.

След като използването на услугата е разрешено, от списъка с профили на служители изберете най-подходящите 5 според вас. За да получите достъп до контактната информация на определен служител, натиснете бутона "Виж данните".

Всяка отворена контактна информация отнема по една от възможностите Ви за отключване на контакти на детегледачки или домашни помощнички.

Двойна оферта

Поръчвайки и ползвайки услугата "Двойна оферта", Вие ще имате възможност да отключите 10 КОНТАКТА на детегледачки, за срок от 1 месец и ще можете да публикувате обява, активна за период от 1 месец.

За да използвате "Двойна оферта", е необходимо да заплатите предварително упоменатата в сайта такса.

Заплащането може да направите, както в офиса на агенцията, така и по банков път или чрез системата на е-пей. След получаване на Вашето плащане, ние ще разрешим използването на услугата в рамките на работният ден.

След като използването на услугата е разрешено от списъка с профили на служители, изберете най-подходящите 10 според вас. За да получите достъп до контактната информация на определен служител, натиснете бутона "Виж данните".

Всяка отворена контактна информация отнема по една от възможностите Ви за отключване на контакти на детегледачки или домашни помощнички.

В допълнение на десетте контакта на служители, ползвайки услугата Двойна оферта, Вие ще получите и възможност да публикувате обява.

След като публикуването е разрешено (като част от двойната оферта, публикуването на обява се разрешава едновременно с достъпа до контактна информация) във вашето меню "ПРОФИЛ", ще се появи опция "Публикувай обява!". Кликнете на нея и попълнете формата за обява с максимално точни критерии. След като сте готови натиснете бутона "Публикувай" и вашата обява ще бъде активирана в срок до 24 часа, и ще продължи да бъде активна за период от 30 дни.

В случай, че изберете да използвате онлайн услуги от сайта, Вие работите самостоятелно без участието на агенцията. Вие решавате коя услуга да активирате, към кои профили на регистрираните лица да се насочите, комуникирате с тях самостоятелно, интервюирате ги, решете с кого да започнете работа и проследявате неговия работен ангажимент към вашето семейство. Агенцията не носи отговорност за грешна или непълна информация от страна на регистрираните служители.

Наготово

Търсенето се извършва от NANNY.BG.

Решението вземате Вие!

До избиране на най-подходящата.

Срок за изпълнение: 7 – 12 работни дни.

За да използвате услугата "Наготово", е необходимо да заплатите предварително упоменатата в сайта такса.

Заплащането може да направите, както в офиса на агенцията, така и по банков път или чрез системата на е-пей. След получаване на Вашето плащане, в рамките на работния ден, ние ще се свържем с Вас по телефона или чрез e-mail, за да уточним подробности относно Вашите изисквания.

След като направим селекция на кандидатите, базирана на предварително интервю с управителя и психолога на "НАННИ", до 12 работни дни, ще организираме интервю, на което Вие ще имате възможност да направите своя избор.

Изпълнявайки услугата "Наготово", в "НАННИ" се придържаме към следните критерии за избор на кандидат:

• Преглеждаме профила на кандидата в нашата база от данни, съпоставяйки го със критериите зададени от клиента;

• Преглеждаме автобиографията на кандидата, както и всеки допълнителен документ(диплома за завършено образование, препоръки от предишен работодател, свидетелство за съдимост, медицинско свидетелство и др.);

• Изискваме от кандидата попълване на специален психологически тест, определящ психологическия му профил;

• Провеждаме предварително интервю с кандидата.

Учители

NANNY организира частни уроци за Вашите деца, както и учебни групи. Нека обогатим знанията, психическите и физически възможности на децата. Преподавателите са специалисти с опит, в различни сфери: СПОРТ, МУЗИКА И ИЗКУСТВО, МАТЕМАТИКА И ПРИРОДНИ НАУКИ, ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, ХУМАНИТАРНИ НАУКИ.

NANNY, Ви свързва с подходящите специалисти. Вие можете да подбирате такива от базата данни и да запазвате техните услуги за определен брой часове. Можете да запазите участие и в учебна група. Кадрите са подбирани с внимание и минават през психологически тест.

Също така е възможно да направите ЗАЯВКА за всякакъв вид специалисти, които не фигурират във базата данни, като в рамките на 3-5 работни дни ние се задължаваме да ви уведомим за възможността, както и за подробности около условията за изпълнение на вашата заявка.

Тарифата е за един урок и зависи от опита, ранга и изискванията на преподавателя, както и от броя на учениците в група. При нужда NANNY осигурява терен за изпълнението на урока.

Фотография

NANNY се грижи да запази щастливите Ви мигове заедно. Екипът от професионални фотографи предоставя възможност да запечатате спомените от тези моменти, чрез направата на семейни снимки с различна тематика.

Предлагаме Ви, да отразим професионално всяко едно събитие и случка, за да станат част от Вашия семеен албум.

Можете да пуснете ЗАЯВКА за ползване на услугите от категорията "Фотография". До 2 работни дни следва отговор от системата за потвърждение.

Детски партита и събития

NANNY организира детски партита, както и всякакви тематични събития, свързани с Вашето дете и семейство. Можем да планираме организацията заедно, за да бъде това едно незабравимо преживяване.

Можете да пуснете заявка за организация на детско парти. Това означава попълване на форма прилежаща за случая. Там ще имате възможност да отбележите главните си изисквания и предпочитания за самото събитие, за да можем ние да реагираме по правилния начин. До 2 работни дни ще получите известие на е-мейл или обаждане по телефона във връзка с координирането на среща между организационния екип на NANNY и вас.

За Служителите:

А) Като регистрирана детегледачка, домашна помощничка или учител, Вие притежавате профил в базата данни, за да може заинтересованото семейство да се свърже с Вас. Получавате и достъп до обявите на семейства, които търсят детегледачка.

Б) Ако има настъпили промени в информацията за Вашия профил, Вие имате възможност да го редактирате и обновявате. Обновяването на Вашата информация става като влезете в сайта чрез Вашето потребителско име и парола.

В) Бутонът "Лични Данни" съдържа видима за родителите информация. Поради тази причина попълвайте коректно и обновявайте своевременно данните. Бутонът "Обяви" Ви препраща към обявите, публикувани от родители.

Г) Дори да нямате нова информация за попълване, поддържайте профила си активен, тъй като Вашата регистрация в NANNY трябва да се потвърждава на всеки 30 дни. В противен случай следва автоматично изтриване на профила Ви.

Д) Родителите ще преглеждат информацията, която сте оставили за себе си. Бъдете сериозни и коректни при попълването на данните, за да бъдете потърсени за работа.

Е) Попълването на формите става само на кирилица, освен в случаи, когато няма вариант информацията да е на български - например е-мейл адреса Ви.

Ж) Бъдете честни! Всякаква грешна информация би довела до вашето изключване от базата данни, както и до невъзможност родители да Ви наемат на работа.