Детегледачки

Детегледачки

Имате нужда от някой, който да се грижи за Вашето съкровище?! Първата лицензирана агенция за детегледачки е на ваше разположение да осигури вашето спокойствие и да задоволи всички ваши изисквания. Агенция „Нанни” разполага в своята база данни с над 2000 квалифицирани работни кадри, които са на разположение според вашите нужди и потребност.
Домашни помощнички

Домашни помощнички

Времето не ви стига за нищо! Ние сме насреща да поемем домашните ви задължения и да се погрижим за уюта и спокойствието във вашия дом. Нанни разполага с над 1000 квалифицирани работни кадри в тази сфера, които са готови да отговорят на вашите изисквания. Нанни подхожда индивидуално към всеки клиент. На базата на Вашите уникални нужди намираме най-подходящите домашни помощнички.
Болногледачки

Болногледачки

Имате нужда от професионалист, с медицинско образование и опит, който да ви помага в грижите за ваш близък или просто да му прави компания и да ви отмени с покупките. Ние сме правилният избор! Нанни може да ви осигури подходящия професионалист, според вашите нужди и изисквания.
Учители

Учители

Нанни организира частни уроци за вашите деца, както и учебни групи. Нека обогатим знанията, психическите и физическите възможности на децата. Преподавателите са специалисти с опит, в различни сфери.
Детски партита

Детски партита

Нанни организира детски партите, както и всякакви тематични събития, свързани с вашето дете и семейство. Ще имаме възможност да планираме организацията заедно, за да бъде това едно незабравимо преживяване.
Фотографи

Фотографи

Нанни се грижи да запази щастливите ви мигове заедно и да осигури тези моменти да продължат и занапред. Екипът от фотографи предоставя възможност да запечатате спомените на лента, чрез направата на семейни снимки с различна тематика.
Психолози

Психолози

Нанни се старае да полага грижи за психическото и физическо развитие на децата. Правилният подход е важен за предотвратяване на битов или социален проблем, който може да възникне с едно дете. Консулцатиите са на разположение за създаване на качествена атмосфера на живот.
Спорт и Здраве

Спорт и Здраве

Нанни предлага индивидуални и групови сеанси по физиотерапия, йога, логопедия и много други. Нека обогатим знанията, психическите и физическите възможности на децата. Класически методики, както и нови такива, дават шанс на всеки един здравословен проблем да бъде решен.